Over ons

Hallo, wij zullen ons even voorstellen.

Wij zijn Marco en Natasja de Waaij en wonen met ons gezin en diverse dieren in de polder op Schouwen-Duiveland in Zeeland.

Al van kind af aan ben ik, Natasja opgegroeid met honden. Mijn ouders hadden ruwharige Teckels, waar ook af en toe een nestje mee werd gefokt. Toen ik op mezelf ging wonen kwamen er naast 2 Teckels ook een Labrador en een Basset Artesien Normand bij. Op het moment dat Marco en ik de Fauve leerden kennen, waren we op slag verliefd. Nadat onze laatste Teckel was overleden zijn wij volledig voor de Fauven gegaan. We hebben ons in het ras verdiept en zijn lid geworden van de rasvereniging. Vervolgens hebben we onze kennelnaam aangevraagd en uiteindelijk konden we ons eerste nestje gaan fokken.

Wij vinden het erg belangrijk om toekomstige baasjes zoveel mogelijk bij de puppen te betrekken. Dat houdt in dat we elke week nieuwe foto’s op de website plaatsen of mailen. Daarnaast stellen we het erg op prijs dat de potentiele baasjes een paar keer op kraamvisite komen. Ze worden door ons uitgebreid geinformeerd en krijgen bij het ophalen van de pup een uitgebreid puppypakket mee naar huis.